Kårstyrelsemöte

Det kortaste i världshistorien. Rätt bra måste jag säga, det som behövs sägas sägs och det vi började med i början av terminen har börjat ordna upp sig. Så här till jul är det ofta annat som svindlar omkring i huvudet, även det viktigt att bejaka. Jag tvivlar inte på att nya frågor för Studentkåren att jobba med kommer komma upp när vårterminen börjar i slutet av januari, och kanske redan innan det på KårFrukosten den 12/12.

Vad gäller den här bloggens uppkomst var det en tanke från min sida att vi kårordföranden (alltså jag och Amanda) skulle ha ett forum som är mer personligt än en hemsida  ett protokoll. Så de som är intresserade av att ta över kårordförandeposten i framtiden kan få en liten hint om hur det går för två studenter som vi ju också är, att ha ett så pass offentligt arbete. Vi är privata och offentliga i ett, så även här på bloggen.

Vill man ha mer formell information via skrift går det fint att läsa protokollen som hänger på studentkårens anslagstavla till vänster om servicecenters dörrar.

Vi ses nästa onsdag på kårFrukosten!

//Linda

En måndagskoll

I veckan ska fixas...

*Studentrabatter (snart, snart, snart ska de redovisas... Har du något ställe i Piteå du vill ha rabatt hos? Maila vår kassör Sebastian på [email protected] )

*Information om vad universitetet gör med studenter med handikapp (diverse policys finns, men vad GÖR universitetet egentligen?)

*Planering av lucia (fixa faktureringsadresser, planera all logistik, inhandling av lite röda band och sånt.. Puh.)

*Ett underlag till en folder till utbytesstudenterna (typ var ligger konsum, var kan jag köpa begagnade möbler, var kan man fika... kort sagt lite matnyttigt fakta om Piteå på engelska. Kåren måste bli bättre på att ta hand om utbytesstudenterna.)

*Skriva nån form av terminsrapport över vad Studentkåren åstadkommit och få ut den på lämpligt sätt till studenterna.  (affischer, mail, fronter? Vad är det bästa sättet att få ut information?)

Så, då var då veckans tio timmar fyllda

/Amanda, på språng

RSS 2.0