God Jul!

Nu tar Piteå Studentkår jullov! Jag har precis upptäckt att det går att sätta "frånvarande" på min mail, så att alla som mailar mig ser att jag inte kommer svara innan tolfte januari. Fantastiskt!

Tack för i år! Vi ses i januari!

God Jul och Gott Nytt År
önskar
Amanda
                                                               a

Sista spurten nu

Jag erkänner, det har inte skrivits mycket på bloggen den senaste tiden, men faktum är att det inte hänt så mycket heller. Det mesta jobbet har gått åt till att organisera allting kring luciatåget. Men nu är lucia över och terminen  går in i sin sista vecka.

Igår var jag på rektorslunch och idag på universitetsstyrelsemöte i Luleå. Där diskuterades bland annat eventuell omorganisering av universitetet, mycket intressant. Jag har inte läst hela utredningen än men återkommer när jag gjort det.

Några saker som hänt:

*Vi har fått pengar av Ingemar för att kunna köpa in startkiten till utbytesstudenterna till dess att de kommer i januari. Känns jättebra att det gick igenom.

*De nya mikrovågsugnarna kommer att vara installerade lagom till att vårterminen börjar. Så nu blir det mindre köer på lunchen!

*Vi jobbar på att göra en digital kalender i fronter där alla (kåren, skolan, studenterna själva) kan fylla i sina konserter. Detta för att undvika konsertkrockar, något som händer ganska ofta.

I övrigt så är det snart jullov. Så skönt, så skönt.

/Amanda


RSS 2.0