Strålande onsdagmorgon

Inte heller denna dag slog det fel - fint väder till styrelsemötet! På dagordningen stod att vi egetnligen inte hade något att prata om, men men ändå höll mötet på i 1,5 timme. Intressant..

Jon och Sebastian håller som bäst på att göra informationslappar med alla studentrabatter som finns i stan. De kommer sitta vid mikrovågsugnarna på Kårhuset samt i alla affärer där de gäller. Det gäller att tänka lite taktiskt i marknadsföringssyfte, vi släpper en ny grej nästan varje vecka. Förra veckan var det Dressmanaffischerna, nu kommer rabatterna. Snart kommer det också komma en rapport från styrelsen vad vi åstadkommit så här långt. Så småningom kommer det också en ny hemsida, Jon jobbar för fullt på den fronten. Så visst händer det grejer!

Nästa onsdag är det Kårfrukost. Vi kommer skicka ut ett mail om detta idag och hoppas såklart att så många som möjligt kommer. Denna gång ska vi inte sitta ihoptryckta längst in på Kåren utan kommer ha långbord mitt i salen och trådlös mikrofon så att alla hör vad alla säger. Har du något redan nu som du vill ta upp? Maila [email protected] eller [email protected] så skriver vi in dig i talarlistan.

Den här bloggen kan bli en otroligt bra informationskanal. Ni som läser den här bloggen, sprid den till andra så att så många studenter som möjligt har koll vad som händer på kåren. Vi kommer få göra en drive för att marknadsföra bloggen, men vi behöver er hjälp också!

Påminner till sist om våra kontaktuppgifter

[email protected]
[email protected]
070-270 55 44
Fasta tider på kontoret på övervåningen på Kårhuset:
Måndag 14-15
Tisdag 12-13
Onsdag 12-13
Torsdag 14-15

Jomen! Nu har jag en diger "att-göra-lista" som ska tas itu med, men sol och snö från kontorsfönstret underlättar betydligt.

/Amanda

image13


Sturepla-an, tjalalalala... Styrelsen från sin bästa sida.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0