En massa saker på gång!

Jomen!

Min mamma (jodå, även icke-studenter läser bloggen) hävdade att nu var det länge sen vi skrev, så nu ska det bli bot och bättring på den fronten.

Saker är på gång. Vår kassör Sebastian är i full färd med att fixa rabatter åt oss studenter på olika ställen i stan. Inom kort kommer det komma ut en folder med alla rabatter. På alla aktuella affärer och restauranger kommer det finnas ett anslag vid kassan där det står att det är studentrabatt. Just nu är Sebastian i Stockholm men nästa vecka räknar vi med att alla rabatterna är klara.

Felanmälningsmånaden kommer att vara 1 november till 1 december. Vid alla datorer kommer det finnas lappar om hur man gör när man felanmäler till helpdesk. Ju mer ni felanmäler dessto tydligare kommer det synas att det inte är saker som funkar. Ta chansen!

Nu är genusföreläsningen bokad också. 14 november kl 18 blir den av. Mer info om denna kommer inom kort. Skriv upp i almanackan!

Så. Det var sakerna som var på gång. Nu till två saker som händer alldeles snart.

1.Kårfrukost klockan halv nio imorgon. Kom dit och ät gratis frukost och prata om saker du vill förändra på skolan! Allt du säger kommer att  tas upp med prefekt och utbildningsledare så passa på!

2. Roland fyller 65 och går i pension. Vi avtackar Roland med presenter och jazzband på torsdag klockan kvart över tolv. Vill du hålla ett tal eller sjunga en sång till Roland, hör av dig till kårordförandena på 070-270 55 4

Det var lite uppdatering. Imorgon ska jag och Linda till Lule och gå på rektorslunch. Ojojoj. Nu blir det kavaj och stilettklackar på.

/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0