Öppna fönster och sol

Snön till trots var det varmt och strålande sol på styrelsemötet imorse. Vi öppnade fönstret på vid gavel och satt och gottade oss i solen samtidigt som vi behandlade veckans punkter.

Jon hade med sig sitt första utkast på den nya loggan och fick våra synpunkter på den. Han är på god väg!

Vi diskuterade också hur man får studenterna att utvärdera sina kurser mer. Sebastian kläckte då idén att utforma en enkät till alla studenter från PiSk vars svar vi sen kan ha som underlag för vårt arbete. Enkäten skulle  ta upp hur studenterna upplever sin studiesituation ur en mängd olika vinklar. Vi tyckte det var ett bra förslag och Sebastian fick i uppgift att skissa på enkäten till nästa vecka.

Den slutliga punkten på dagordningen handlade om olika ansvarsposter i styrelsen. Efter lite diskussioner och omförflyttningar kom vi fram till följande förslag:

Ordförande: Är anställd på 50 procent. Är PiSk:s främsta ansikte utåt. Sammankallande till styrelsemöten och Kårfrukost. Sköter den mesta studentkontakten i utbildningsfrågor. Företräder studenterna i universitetsstyrelse, samrådsgrupp och på rektorslunch.

Sekreterare: Skriver protokoll för styrelsemöten och Kårfrukost.

Kassör: Är ansvarig för studentrabatterna samt skriver budget för kommande verksamhetsår.

Ansvarig social verksamhet: Är kontaktperson för alla utbytesstudenter. Har ansvar för att utbytes- och arenastudenter kommer in i skolans sociala sammanhang. Sitter med i Nolle-P gruppen. Sköter kontakten med StiL och Studenthälsan.

Utbildningsansvarig: Har ansvar för att utbytesstudenternas utbildningsfrågor. Bistår även ordförande i olika studentärenden.

Informationsansvarig: Har ansvar för att följa med i teknikutvecklingen på skolan, till exempel utskriftsproblem eller trådlöst nätverk. Ansvarar för att uppdatera hemsidan och att skicka ut  nyhetsbrev en gång i månaden.

Det var sammanfattning av onsdagens möte det! 

Nu blir det lunch och sen promenad i solen.

/Amanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0