Frukostinfo för nollorna

Det gick alldeles utmärkt att göra en powerpoint. Jag lyckades till och med åstadkomma text som flög in från höger och sådana där saker.

Imorse var det då dags att visa upp powerpointpresentationen för nollorna och prata om vad Piteå Studentkår är och gör. Det gick bra, allt tekniskt fungerade (Sebbe assisterade som knapptryckare iförd phösarmantel och solglasögon gömd bakom en stol på scenen) och jag tror att jag fick med allt viktigt. KiP (Kårhuset i Piteå) hade också info, bra att vi var där samtidigt. Imorgon bitti kör vi samma sak igen.

Jag fick en kommentarsfråga om vilka som är nya styrelsen. Styrelsen består av mig, sekreterare Venla Hinnemo (musik) kassör Fredrik Bogar (radio) informationsansvarig Jon Fredelius (mediadesign) socialt ansvarig Sebastian Lönberg (ljud) utbildningsansvarig Mirjana Petrova (musik) och klubbmästare RosMarie Johansson (musik) . Vi har inte sammanträtt än, men nästa vecka ska vi ha ett möte och ett lära-känna-fika.

Skriv gärna fler frågor och kommentarer till bloggen!

Vill man ha tag på mig förutom på bloggen så finns följande sätt:

Besökstider mån-fre 10-12
[email protected]
070-277 55 44

Dags för lite lapsangte och sen övning. Min kropp har inte riktigt vant sig att kliva upp och hålla föredrag klockan åtta på morgonen känner jag.


Ny termin!

Sommaren  har kommit och gått och en ny termin börjar alldeles strax. PiSk-bloggen har legat nere under sommaren, men nu drar den igång igen, med en skribent mindre detta läsår. Linda åker till USA om några dagar för att plugga sång, men jag sitter kvar som ordförande ett år till.

Och vem är då jag?

Jag heter Amanda Björnerås, är 25 år och går mitt femte och sista år här på institutionen för Musik och Medier. Kommer att jobba halvtid som kårordförande och ägna resten av tiden åt att skriva på min D-uppsats i musik och öva på mina instrument. Mina två största intressen - musik och engagemang - har numera blivit mina yrken. Ända sen jag blev kommenderad att vara klassrepresentant på mellanstadiet har mitt engagemang för elevråd och dylikt hållit i sig och resulterat i många styrelser och en och annan ordförandepost.  En sann elevrådsnörd med andra ord.

Den här bloggen är till för att ni läsare lätt ska kunna se vad studentkåren sysslar med. Jag kommer skriva om allt vi gör och allt vi besutar. Än så länge är det inte så mycket att skriva om då skolan inte dragit igång än och styrelsen inte heller setts, men snart...

På onsdag och torsdag morgon ska jag prata för alla nollor om vad Piteå Studentkår är för någonting och vad man kan ha för nytta av oss. Det är meningen att det ska finnas en powerpoint att visa upp då. Jag har aldrig någonsin gjort en powerpoint. Herregud.

Friskt vågat är hälften vunnet. Mot powerpointskapandet!

/Amanda

RSS 2.0