Back in buisness

De hårt arbetande kårordförandena Amanda och Linda tog i helgen bussen till Arvidsjaur och en gemensam vän där. Efter en mycket trevlig helg med mycket sömn (belive it or not)  återvände vi utvilade och glada till Pite med massor av energi till jobbet. Tjo!

Jag har precis haft möte med folk från FAMY. FAMY är en förening för folk som har drabbats av den inte alls så roliga Skellefteåsjukan (googla om ni är intresserade) och ville träffa oss för att inleda eventuella samarbeten. De vill på olika sätt samla in pengar som kan skänkas till forskning om sjukdomen och kom med lite olika förslag som studenter kunde vara engagerade i. Bland annat så kan föreningen sälja fika när vi studenter har konserter, något jag tycker vore jättebra. Mer info om eventuella samarbeten kommer, FAMY kommer också att komma på KårFrukosten i mars och informera.

Det kommer komma nya lappar på skolan om våra kontaktuppgifter och vilka tider vi sitter på kontoret, eftersom det har ändrats lite. Numera sitter Linda här på tisdagseftermiddagarna några timmar och jag från 8-13 på onsdagarna. Lindas mer exakta tider kommer snart.

Lite te vore nice, alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0