En mycket trött kårordförande...

...sitter på sitt kontor idag. Har laddat upp med te och kakor för att vara på topp.

Var på rektorslunch igår i Lule och träffade de andra kårordförandena samt rektor, prorektorer och förvaltningschefen vid LTU. Diskuterade ltie om hur lärare får behandla studenter, det var intressant. Nästa vecka är det dags igen, då ska universitetets styrelse till Kiruna på två dagars möte. Det är intressant att få ta del av beslut på allra högsta nivån, ger mig en större helhetsbild.

Imorgon är det dags för första riktiga styrelsemötet. Vi ska göra en planering över höstterminen och diskutera bostadssituationen. Det är tydligen svårt för nya ettor att få bostad så skolan vill veta hur vi ställer oss till vilka studenter som får bo i studentbostäderna. Räcker det om de läser en kurs? Jag har diskuterat frågan med en vän och den är inte lätt. Så fort vi tyckte vi hade en lösning så såg vi frågan från en annan vinkel istället. Det verkar som problemet mer är att PiteBo har för få studentbostäder än att det är en massa studenter som bor på Ankars på övertid. Får se vad styrelsen säger.

Gårdagens citat: "Högskoleverket är värre än Svenska Kyrkan, där får man aldrig syndernas förlåtetelse..." (LTU:s förvaltningschef Staffan Sarbäck efter att han hört att Högskoleverket fortfarande  under sina föreläsningar använde Piteå som dåligt exempel för en grej som hände för flera år sen)

Dags att ta tag i posthögen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0