Piteå Studentkår rapporterar

...kan ju förresten läggga ut vad vi tänkt arbeta med detta år. Detta är rapporten universitetsstyrelsen fick.

Piteå Studentkår rapporterar


Under året planerar vi att arbeta med följande saker:


  • Förra året satsade vi hårt på att synas med kårtröjor, ny hemsida, en blogg  och informationsmail. Även i höst satsar vi hårt på marknadsföringen.

  • Programråden fungerar inte på alla utbildningar. Vårt mål är att alla utbildningar ska få ett fungerande programråd under detta läsår.

  • Utbytesstudentfrågan har ofta fallit mellan stolarna. Vi ska köpa in startpaket utbytesstudenterna kan kvittera ut när de kommer hit så att de slipper handla allting själva. I styrelsen har vi numera en post som har speciellt ansvar för utbytesstudenter. Vi vill också träffa LURC (Luleå University Reception Commitee) för att klargöra ansvarsområden vid hämtning och liknande.

  • Vi ska arbeta för att kursutvärderingarna ska bli bättre, både från student- och lärarhåll.

  • Våra musiklärarstudenter läser sin pedagogik under Institutionen för pedagogik och lärande. Lärarna därifrån har ett flertal gånger utryckt sig nedvärderande om våra studenter (inför dem) vilket självklart inte är acceptabelt. Vi planerar ett möte med prefekten för PoL när vi fått tillräckligt med information från lärarstudenterna.

  • En enkät om vad studenterna tycker om skolan, sin utbildning och studentkårens verksamhet ska skickas ut till alla studenter som ett underlag för vår verksamhet.

  • Vi jobbar på att Fronter ska bli det enda informationssättet på MME, just nu ges skolans information via fronter, anslagstavla, mail eller lappar i facken, vilket är ganska förvirrande.

  • Trots att MME bara rymmer musik och media är det ibland svårt att samarbeta över gränserna. Vi planerar därför lite gränsöverskridande projekt som utbildningskvällar (lär dig göra TV, sköta ett mixerbord...) och en flirt med Fångarna på fortet där lärare och personal delas in i mixade lag och får lösa uppgifter inom skolans alla områden.


                                              



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0