Rosor till lärare?

Jag hade informellt möte med Sebastian häromdagen, det vill säga jag halvlåg i soffan på kontoret och han satt på soffkarmen, allt i bästa terapistil. Nu avhandlades inga terapeutiska privata frågor utan snarare hur man sköter sin proffesionalitet och hur studentkåren och personalkåren ska förhålla sig till varandra.

Efter en stunds diskuterande kom vi fram till att det är ju bra med en balans mellan gnäll och beröm. Gnäll kommer vi ofta med men berömet kanske inte når personalen lika ofta. Vi funderade på hur man på ett smidigt sätt kunde visa uppskattning till lärare och personal och kom på rosor.

Vadå och hur då rosor?

Vårt förslag är att studenter skickar in förslag till oss (eller vi kommer på själva) någon ur personalen som behöver bli uppmärksammad. Vi åker och köper en ros med lite grönt, skriver en motivering på kortet, undertecknar med Piteå Studentkår och hänger på vederbörandes dörr. Alla vill väl känna sig uppskattade och förhoppningsvis sporrar detta fler ur personalen att vilja få en ros.




Vad tycker ni om förslaget?



Kommentarer
Postat av: Johnny Larsson

bra idé! uppskattning är alltid bra! saknade att man inte kunde skicka rosor på valentin faktiskt. iof så har ju det myntet två sidor. lycka till med skola, liv o kårarbete!

/Johnny

2008-09-18 @ 23:19:06
Postat av: Jesper

Do it! Do it!

2008-09-29 @ 14:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0