Självkänsla nu - självkänsla LTU!

Jag och Sanna Rådelius (ansvarig för studentrekrytering) har precis haft möte. Vi pratade om den här skolans dåliga självkänsla, att man oftast fokuserar på det som är dåligt istället för att se alla möjligheter som finns. Förutom SMASK är vi också en i princip traditionslös skola. Kanske kunde skapade traditioner vara ett sätt att höja värdet på oss själva?

Vi spånade fram och tillbaka hur man kunde komma åt det där självkänsleproblemet och enades om att det började låta som en sån där självhjälpskurs. Som en travesti på Mia Törnblom skapade vi en fånig slogan: Självkänsla nu - självkänsla LTU! Egentligen måste ju hela  Luleå Tekniska Universitet integreras om sloganen ska gälla, men ändå.

Hur som helst så ska vi kalla till ett möte med mig, Sanna, klubbmästare, skolans utbildningsledare, Roger Norén på Acusticum och Eva Riklund för att diskutera den här självkänslofrågan och kanske komma fram till något.

Skulle egentligen skriva om fler spontana möten som ägt rum under veckan, men nu är det visst lunchdags. Jag återkommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0