Lugnt...


Utsikt från fönstret häromdagen

På kårfronten är det fortfarande väldigt lugnt. Inga studentärenden alls har inkommit den senaste veckan, så det får jag väl ta som ett gott tecken på att alla är nöjda och glada...

Imorgon är det styrelsemöte där vi ska fortsätta prata om terminsfest/avslutning. Hur vill ni att avslutningen ska se ut? Vi ska också prata om hur vi ska informera om kårfrukost så att det kommer mer folk. Kanske är att gå ut i klasserna ändå ett bra alternativ? Jag tror alltid att alla vet varför vi finns och varför kårfrukost finns och så, men det är ju klart alla inte gör det.

På torsdag däremot, då är det dags för finklänningen igen. LTU:s rektor Pia Sandvik Wiklund slutar tyvärr  och torsdagen kommer ägnas åt avtackning och middag. Hoppas att denna fest inte kommer att sluta med en trasig dragkedja i ryggen... (läs inlägget från i november om NOAK-dagen)

På fredag bytes finklänning mot hårt arbete då det är universitetsstyrelsemöte hela dagen. På dagordningen där står att i ska prata om LTU:s budget, en eventuell omorganisering av universitetet och hur det går med rektorsrekryteringen.

När den är över, då är det rep för hela slanten tills examenskonserten går av stapeln på söndag. Jomen!


Amanda är inte bara ordförande, hon är pianist också

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0